Airco'sAirco's | KoelCombi

Airco installatie

Airconditioning is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering.
Naast een comfortabel woon- of werkklimaat brengt een betrouwbaar aircosysteem nog een groot voordeel met zich mee.
Een A-merk airconditioning bestrijdt namelijk ongewenste bacteriën, rook, virussen, geurtjes, stof, afval en schimmels. Benieuwd of uw woon- of werkklimaat kan worden verbeterd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Airconditioning

Met een airconditioning kunt u uw huis of bedrijf koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren. Veel mensen weten niet dat airconditioning vier keer goedkoper is in gebruik dan een cv-installatie. Dit is omdat elektriciteit meer warmte oplevert, en minder kost dan gas. Een geeft daarnaast ook directe verwarming, in tegenstelling tot de lokale warmte van een radiator. Ook warmt het uw ruimtes vele malen sneller op.

 

Particulier

Hierboven leest u al de duidelijke voordelen van airconditioning boven traditionele verwarming, zoals dat het goedkoper is, en ’s zomers kan koelen en ’s winters kan verwarmen. 

 

Bedrijven

Het klimaat in uw bedrijf heeft een grote invloed op de productiviteit van uw medewerkers. Hebt u bijvoorbeeld een winkel of horeca-gelegenheid, dan zorgt het juiste binnenklimaat voor een prettiger verblijf van uw klanten en gasten.

 

Installatie

Koelcombi Volendam zorgt ervoor dat na installatie alles netjes aan u wordt uitgelegd.

 

Koelcombi volendam is BRL-100 gecertificeerd (gecertificeerd om met koelmiddel/F-gas te werken) en onze monteurs zijn zowel F-gas gecertificeerd als VCA gecertificeerde. Uw garantie voor kwaliteit en installatie zonder milieuschade en volgens verplichte wet- en regelgeving.

Koelcombi Volendam

  • Snelle plaatsing
  • Scherpe prijzen
  • Uitsluitend A-merken
  • BRL 100 en STEK-gecertificeerd
Marconistraat 2e
       1131 JW Volendam

Kantoor : 0299 322 870